Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η πρωθυπουργική γαστρεντερίτιδα κι η δίαιτα Στουρνάρα


Η γαστρεντερίτιδα είναι μια νόσος που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου τόσο του στομάχου όσο και του λεπτού εντέρου, και προκαλεί διάρροια, εμετό, κοιλιακό άλγος και κράμπες. Η γαστρεντερίτιδα, παρόλο που δε σχετίζεται με τη γρίπη, είναι επίσης γνωστή και ως γρίπη του στομάχου ή γαστρική γρίπη.
Wikipedia

Η γαστρεντερίτιδα είναι επώδυνη, όπως όλοι γνωρίζουμε, αφού είτε εμείς είτε τα παιδιά μας ή κάποιο παιδί κοντά μας, στο περιβάλλον μας, την έχει πάθει τουλάχιστον μία φορά.

Έτσι, συμπονώ, πραγματικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τις δύσκολες ώρες που περνάει αυτός, αλλά και η οικογένειά του. Η γαστρεντερίτιδα είναι ασθένεια που σε καταβάλλει.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, επίσης, η γαστρεντερίτιδα απαιτεί αυστηρή και λιτή δίαιτα. Σπαρτιατική, εξαιρουμένου του μέλανος ζωμού, βεβαίως, ο οποίος ενδέχεται να επιδεινώσει τη διάρροια.

Τι έκανε, όμως, γι’ αυτό ο πρωθυπουργός μας; Τι δίαιτα ακολούθησε προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατόν ανώδυνα τη νόσο;

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς αποδείχθηκε απείθαρχος ασθενής και καθόλου συνεργάσιμος με τους γιατρούς του, ακολουθώντας, μάλιστα, δίαιτα του διαιτολόγου άνευ πτυχίου, αλλά γκουρού του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, Γιάννη Στουρνάρα.

Προστιθέμενου και του βαρέως ιστορικού του με υπερκατανάλωση συμβασιούχων, ανέργων, δασών κ. ά. οδηγήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε και από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων σε συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσαν νωρίς σήμερα το πρωί όπου ανακοίνωσαν και το πλήρες διαιτολόγιο του Πρωθυπουργού όπως αυτό του συστήθηκε εγγράφως από τον διαιτολόγο-μαϊμού, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αντώνης Τρολλαίος.

Ο punk smoker εξασφάλισε το αυθεντικό έγγραφο και σας το παραθέτει χωρίς καμμία αλλοίωση.

Δευτέρα: Υγρά με υδρογονάνθρακες της εταιρίας ΔΕΠΑ

Τρίτη: Κρέας πλούσιο σε λιπαρά και πρωτεΐνες εκτροφής ΕΡΤ

Τετάρτη: Αεριούχα ποτά και ροφήματα της εταιρίας ΔΕΣΦΑ και φράουλες Μανωλάδας.

Πέμπτη: Υγρά πλούσια σε βαρέα μέταλλα και πιάτα πλούσια σε σίδηρο της εταιρίας ΕΛΒΟ.

Παρασκευή: Φρυγανιές Κατσέλης και λίγο νερό ΕΥΔΑΠ.

Σάββατο: Κρέας εκτροφής ξενοδοχοϋπαλλήλων ή εμποροϋπαλλήλων ή κλάδου εστίασης, μαριναρισμένο σε πετρέλαιο Ιονίου για έξι ημέρες.

Κυριακή: Κινεζικές κονσέρβες τόνου Κάπτεν Γουέι σε άλμη ιδρώτα λιμενεργάτη και συνομιλία με το Θεό, διαλογισμός για πιο εύκολη χώνεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου