Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Greekovery με αέρια

Do not disturb. I'm on Greekovery

Βρε Δε Πα να γ@#$%εί είπε ο Ρώσος κι ο Αντώνης άκουσε μόνο το ΔΕ ΠΑ καθώς τη στιγμή της αγενέστατης έκφρασης του ρώσου επιχειρηματία ο Πρωθυπουργός, ως απλός άνθρωπος, αισθάνθηκε μία στομαχική διαταραχή που συσσώρευσε αέρια τα οποία πίεζαν να εκλυθούν. Πιέστηκε τόσο πολύ να τα συγκρατήσει που βούλωσαν τα αυτιά, κοκκίνησε ολόκληρος και ο ρώσος ολιγάρχης τον παρακολουθούσε περιχαρής θεωρώντας ότι η αντίδραση αυτή προκλήθηκε από την ειλικρινή του άρνηση. 

Πανηγυρισμοί, ένας χαμός στο Μαξίμου! 

Πουλήσαμε τη ΔΕΠΑ!

Bravo Αντώνη! Φώναζε ο Σίμος.

Τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, ρώτησε με τη γνωστή συνωμοτική του αφέλεια ο Γιώργος Μουρούτης. Αν γυρίζαμε στη δραχμή δεν θα πουλούσαμε τίποτα.

Παρολίγο θα γινόμασταν Συρία, επεσήμανε στους δημοσιογράφους με σοβαρότητα ο πάντοτε ολιγόλογος και μετρημένος υπουργός οικονομικών, κ. Στουρνάρας.

Εν τω μεταξύ, η μυρωδιά του φυσικού αερίου είχε βαρύνει την ατμόσφαιρα στο μέγαρο Μαξίμου. Τα παράθυρα έμεναν μονίμως ανοιχτά, μα τίποτε... Η μυρωδιά εκεί επέμενε.

Διότι, αμέσως μετά την αποχώρηση του ρώσου ο πρωθυπουργός απελευθέρωσε μία μεγαλοπρεπή πορδή.

Όμως, είχε και αέρια για αρκετό καιρό. Οι στομαχικές διαταραχές ήταν συχνότατες και ακολουθούσε ειδική θεραπεία που του σύστησαν γιατροί από την Ευρώπη.

The prime minister is on greekovery, απαντούσαν οι συνεργάτες του στα τηλέφωνα.

Αλλη ποιότητα τα πρωθυπουργικά αέρια, ψιθύριζαν μεταξύ τους οι καθαρίστριες κάθε πρωί...

Πέρασαν οι ημέρες, έγιναν εβδομάδες κι έφτασε η αποφράδα στιγμή του ανοίγματος των προσφορών.

Τίποτα...

Κάτωχρος ο πρωθυπουργός αναρωτιόταν τι θα έλεγαν τώρα κι ακόμα αναζητούσε τους λόγους που ο ρώσος υποχώρησε. Ποτέ να μην εμπιστεύεσαι ρώσο, έλεγε από μέσα του...

Κι η μυρωδιά του φυσικού αερίου δεν έλεγε να φύγει από το μέγαρο...

Πότισε τους τοίχους και τις κουρτίνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου