Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι αιθεροπίπτοντες – The skydivers


Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μιλήσει κάποτε για αιθεροβάμονες αναφερόμενος σε αυτούς που έμεναν πιστοί στις αριστερές θέσεις τους (βεβαίως, ο «καθεστωτικός» Τύπος τότε και σήμερα το ερμήνευσε και το ερμηνεύει ως απάντηση στους αριστεριστές).

Σήμερα, μπορούμε να μιλάμε για αιθεροπίπτοντες. Για όσους πέφτουν από τα σύννεφα κάθε τόσο.

Σήμερα, έπεσαν από τα σύννεφα με τις δηλώσεις Βύρωνα Πολύδωρα για προσέγγιση της Χρυσής Αυγής από τη Νέα Δημοκρατία.

Ποιοι πέφτουν;

Οι συνταγματικοί τοξοβόλοι, οι οποίοι προχθές έπεσαν ξανά με τις δηλώσεις Μάκη Βορίδη εναντίον Ανδρέα Παπανδρέου. Θαρρείς, δε γνώριζαν ότι συνεργάζονται και συγκυβερνούν με τον τσεκουροφόρο.

Οι καθώς πρέπει δημοκράτες, που αναφέρονται στο φασισμό ως κάτι μη συγκεκριμένο, έναν απλό εφιάλτη του παρελθόντος. Λες και δε τον βλέπουν δίπλα τους όταν αναπαύονται στα βουλευτικά έδρανα.

Οι εκπολιτισμένοι αριστεροί που εγκατέλειψαν τους κομμουνιστοσυμμορίτες αιθεροβάμονες στις, κατ’ αυτούς, χίμαιρές τους και προτίμησαν τις διαδρομές μέσα απ' τις γράνες του Βύρωνα Πολύδωρα. Δεν ήξεραν πού ακριβώς εναποθέτουν το νερό τους.

Η καθημερινώς συνεστιαζόμενη και διαλογιζόμενη τραβεστί ιντελιγκέντσια της αστικής δημοκρατίας, η οποία διασκεδάζει σε ένα μπαλ μασκέ δημοκρατίας μιας και στο τέλος έχει και δώρα για τους καλεσμένους.

Και ως ορντέβρ τσιμπάει ολίγην αριστερά για να περάσει στο ακροδεξιό κυρίως πιάτο.

Τελικώς, μήπως κάνει sky diving ως σπορ για να χωνέψει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου