Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ο κρυφός φασισμός ενός «ανεξάρτητου» αντιδήμαρχου

Ο κ .Καρκούλιας είναι ο τυπικός «ανεξάρτητος» συνεργάτης ενός τυπικά «ανεξάρτητου» δημάρχου που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά (μία ως δήμαρχος Γέρακα και δύο ως δήμαρχος Παλλήνης). Και ως τυπικά «ανεξάρτητος» προσφέρει στους δημότες του μία τυπικά «ανεξάρτητη» φασιστική ενημέρωση και νουθεσία

Αναδημοσιεύοντας στο προσωπικό του μπλογκ άρθρα από τον - διόλου «ανεξάρτητο»- ιστότοπο  ethnoshellas.gr φασιστικών προσανατολισμών (χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, ε;). Άρθρα, ακραίως ρατιστικά, αλλά και καλά μακιγιαρισμένα, με μία δήθεν επιστημονική εγκυρότητα, όπως αυτό εδώ με τον εύγλωττο τίτλο "Αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους".

Κι ο κ. Καρκούλιας δεν είναι ένας τυχαίος αντιδήμαρχος. Είναι αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Παλλήνης, παρακαλώ. Που παρευρίσκεται στις σχολικές εκδηλώσεις μετά βαΐων και κλάδων, φιλά ευσεβώς τα χέρια των ιεραρχών που τελούν αγιασμούς, χαιρετίζει «υπερήφανα τις νέες γενιές στις οποίες ανήκει το μέλλον της χώρας και μας γεμίζουν αισιοδοξία».

Κι ο κ. Καρκούλιας είναι «ανεξάρτητος».

Και έτσι, ανεξάρτητα, φιλοξενεί στο προσωπικό του μπλογκ αναδημοσιευμένα, ως επί το πλείστον, άρθρα για το Πα.Σο.Κ., αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιμνημονιακά άρθρα, διότι ένας σωστός «ανεξάρτητος» αυτοδιοικητικός άρχοντας οφείλει από το 2012, τουλάχιστον, να είναι αντιμνημονιακός. Κάποιοι, περισσότερο διορατικοί, είχαν γίνει αντιμνημονιακοί από το 2010 ήδη.

Ο «ανεξάρτητος» κ. Καρκούλιας είναι δικηγόρος τω επάγγελμα (άρα, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αρκεί μία ανάκληση απόφασης για τους «Αλβανούς» που λέει το άρθρο ότι «απειλούν να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό») και εκλεγμένος με τον συνδυασμό του νυν «ανεξάρτητου» δημάρχου Παλλήνης, προσφάτως εκλεγμένου με πολύ μεγάλο ποσοστό, παρακαλώ, κ. Ζούτσου. Ενός τυπικού «ανεξάρτητου» δημάρχου που, ω του θαύματος, συνηθίζει να τείνει χείραν εις άπαντας τους εκπροσώπους του «κεντροαριστερού» χώρου. Γεωργίου Α, Παπανδρέου, Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, Ιωάννη Σγουρού και λοιπών εξεχουσών προσωπικοτήτων του καταρρακωμένου χώρου.

Ο «ανεξάρτητος» κ. Καρκούλιας, όπως θα υποθέτετε και φαντάζεστε, ήταν πάντοτε δίπλα του ανεξαρτήτως συγκυριών και… καιρικών συνθηκών.

Ο «ανεξάρτητος» κ. Καρκούλιας έμπλεος ενθουσιασμού (συνεπαρμένος από την πρόσφατη νίκη του συνδυασμού στον οποίο ανήκει) αποφάσισε, φαίνεται, ότι είναι καιρός να επιμορφώσει τους δημότες, ψηφοφόρους του και μαθητές των σχολείων τα οποία επιβλέπει ως αντιδήμαρχος Παιδείας, για τον κίνδυνο της «αντικατάστασης του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους». Απλώς, μην έχοντας τη χρονική δυνατότητα -ή, μήπως, όχι μόνον αυτή;- ο ίδιος, απευθύνθηκε (ή, έστω, προσέτρεξε) στους πλέον αρμόδιους, φασίστες.

Η καθαρότης της φυλής είναι πρωταρχικό καθήκον όλων μας, άλλωστε - πόσω μάλλον ενός αντιδημάρχου παιδείας, και δημοκρατία έχουμε, βρε αδελφέ. Να μην μπορούν κι οι «ανεξάρτητοι» αντιδήμαρχοι να εκφράσουν τις ρατσιστικές… ανησυχίες τους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου