Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τουιτεροεκπρόσωπος: το alter ego του Σίμου

Μπορεί ο Σίμος Κεδίκογλου να έχει εξάδελφο στο Πα.Σο.Κ. φέροντα και το ίδιο, μάλιστα, όνομα, Συμεών Κεδίκογλου, όμως, το πανομοιότυπό του ακούει στο όνομα Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο λαλίστατος, νεαρός, 38 ετών, ιατρός τω επάγγελμα, εκ Γορτυνίας καταγόμενος, κ. Κωνσταντινόπουλος ανέλαβε από σήμερα εκπρόσωπος Τύπου του Πα.Σο.Κ. αντικαθιστώντας την υπουργοποιημένη πια Φώφη Γεννηματά.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τακτικός θαμώνας του twitter, ουκ ολίγες φορές αφήνεται στο αυθόρμητο της σκέψης του που μεταφέρεται ακόμα και στο γραπτό λόγο του προκαλώντας άλλοτε θυμηδία και άλλοτε ερεθίζοντας το νευρικό σύστημα ακόμα και των πλέον ψύχραιμων, μοιάζει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση τώρα που η κυβέρνηση μοιράστηκε δια του δύο, αν και όχι ίσα. Πιθανώς, το 1/3 που αντιστοιχεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην αρκεί και γι' αυτό ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. αναζήτησε κάποιον εξίσου "ενοχλητικό" με το Σίμο Κεδίκογλου..

Τι μου θυμίζει; Τον Κυριάκο;
Κάποιοι, βεβαίως, τον θεωρούν χιουμορίστα, όπως ο καθεστωτικός Βασίλης Χιώτης που έσπευσε να "σπατουλάρει" το νέο εκπρόσωπο άμα τη εκλογή του...


Ομως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι κοντά στους δημοσιογράφους, όπως θα δείτε από αυτά που επιλέγει να προωθεί μέσω του λογαριασμού του στο twitter και ως γνήσιος σοσιαλιστής στέκεται δίπλα σε όποιον απεργεί.


Αλλες φορές, υπήρξε ιδιαίτερα ειλικρινής, κάτι που τώρα θα πρέπει να αποκλείσουμε...


Και, φυσικά, αγαπημένο του θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας...

Για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα...


Για σχέση με ΑΝ.ΕΛ.(προσέξτε τα πέντε "μ" στο όνομα)


Για τη συνέντευξη στο Εθνος...


Ακόμα και για τον Άκη του Πα.Σο.Κ. συνομιλώντας με το γνωστό αντισυνδικαλιστή κ. Υποφάντη.


Και, φυσικά, για τους προπηλακισμούς διότι το Πα.Σο.Κ. καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται...


Και, τέλος, η βαρυσήμαντη δήλωσή του για το επεισόδιο αποβολής βουλευτή της ΧΑ από τον Γιάννη Δραγασάκη. Διότι, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανήκει στο συνταγματικό τόξο πάνω απ' όλα.




Καλορίζικος, λοιπόν, ο Οδυσσέας και αναμένουμε να δούμε πόσες φορές θα καταδικάσει τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Διότι, οι επόμενες ημέρες δείχνει να περιέχουν πολλή, μα πάρα πολλή μνημονιακή κυβερνητική βία.

Το βέβαιο είναι ότι με Σίμο και Οδυσσέα η κυβερνητική ενημέρωση θα έχει ένα... social αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου